Speeltuin Bello bij filmvertoning ‘Isle of Dogs’

Op donderdag 4 oktober jl. zijn Bello vrijwilligers Frank en Tamara te gast geweest bij de filmvertoning Isle of Dogs, geprogrammeerd door CineNoord en vertoond in Studio de Bakkerij.

Isle of Dogs is de leukste animatiefilm van 2018 en omdat het dierendag was, mochten de bezoekers hun hond meenemen. Om e.e.a. in goede banen te leiden is aan ons gevraagd of wij konden helpen. Het is fijn om te merken dat steeds meer instanties Bello weten te vinden dus we hebben gelijk aan dit verzoek gehoor gegeven. We helpen graag en het is een goede gelegenheid om de naamsbekendheid van Bello te vergroten.

Na een korte toelichting over de film en Bello kon de vertoning beginnen. Niet iedere bezoekende hond heeft even geïnteresseerd de film uitgekeken. Was ook niet te verwachten want waarom zou je naar een animatie hond kijken als er ook echte honden zijn om mee kennis te maken:-). Dit veroorzaakte een aantal extra hilarische momenten die de avond extra leuk maakte. Ook zijn alle kluifjes na afloop met smaak opgepeuzeld.

CineNoord/ Studio de Bakkerij, dank je wel dat we te gast mochten zijn. We hebben van de film genoten en komen graag terug voor een andere film/ voorstelling. Met of zonder hond!