Dagopvang bij speeltuin Bello: “Druk? Hond kan naar de creche!”

Op 14 juli 2017 stond Speeltuin Bello in het AD. Lees hieronder het artikel terug!

Druk? Hond kan in Rotterdam naar de crèche

Werkende Rotterdammers kunnen over een half jaar hun honden bij hondenspeeltuin Bello aan de Gordelweg stallen. In de nieuwe dagopvang komen ouderen en vrijwilligers te werken. Eenzaamheid onder ouderen en honden moet zo in één klap opgelost zijn.

Annemiek Mans opent een hondendagopvang. Foto Sanne Donders

Foto Sanne Donders

Een oud vrouwtje met een rollator koppelen we niet aan een hyperactieve labrador

Annemiek Mans

,,Natuurlijk kijken we welk hondenras bij welke vrijwilliger past. Een oud vrouwtje met een rollator koppelen we niet aan een hyperactieve labrador”, zegt Annemiek Mans lachend. Zij is sinds dit jaar eigenaar van hondenspeeltuin Bello en ziet genoeg uitbreidingsmogelijkheden aan de rand van het Vroesenpark.

Lees verder via deze link.