Overige diensten

Privé reserveringen

Het is mogelijk om de hondenspeeltuin af te huren. Bijvoorbeeld voor een hond alleen of voor een groep honden.  Voor meer informatie, tijden en prijzen kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. uw (aan)vraag in behandeling.

Speciale hondenuurtjes

Op de zondagochtenden hebben we vaak speciale hondenuurtjes. Dit is van 10:00 uur tot 12:00 uur. Deze uurtjes zijn gereserveerd voor een bepaald ras of rassen. Bijvoorbeeld voor Beagles of Chihuahua’s. Op de website (agenda) en op facebookpagina (evenementen) kunt u het overzicht vinden van de speciale honden uurtjes.

‘What’s up dogs’ hondenschool

What’s up dogs hondenschool maakt gebruik van het Bello terrein om cursussen te geven. De lessen worden gegeven op:

  • woensdag- en maandag avond van 18.00 uur tot 22.00 uur
  • zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur

Voor meer informatie over de hondenschool en de cursussen verwijzen wij u naar de website van de hondenschool.

Powerbreed sportavonden

Op de donderdagavonden van 19:00 uur tot 22:00 uur zijn er Powerbreed sportavonden. Alle (power)honden die houden van een uitdaging en graag sportief bezig zijn op de onderdelen; Highjump, Farjump, Wallclimb en A-frame kunnen op deze avonden, onder deskundige begeleiding, sporten. Indien u meer informatie wilt, of als u een vraag heeft kunt u contact opnemen via het contactformulier. Tijdens openingstijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.